Καλέστε μας

Γιατί να μας προτιμήσετε

Γιατί να μας προτιμήσετε

H φροντίδα των ρούχων είναι μια προσωπική υπόθεση. Χρειάζεται γνώση, μεράκι και ενδιαφέρον.

Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε «σπιτική φροντίδα στο επαγγελματικό πλύσιμο και σιδέρωμα».

Για εμάς το πλύσιμο των ρούχων δεν έχει τη λογική του «γρήγορα & πρόχειρα». Χρειάζεται εξατομικευμένη γνώση και εμπειρία και όχι «μαζική παραγωγή». Ασχολούμαστε με κάθε ρούχο και κάθε πελάτη ξεχωριστά!

Οι περισσότεροι άνθρωποι πάνε στο καθαριστήριο κυρίως τα ρούχα που δεν μπορούν να καθαρίσουν μόνοι τους στο σπίτι ή αυτά που έχουν κάποιο «δύσκολο» λεκέ. Στο Athens Laundry φιλοδοξούμε να μας φέρνετε όλα σας τα ρούχα και να είστε ήσυχοι ότι θα τα φροντίσουμε όπως τους αξίζει, διότι:

• Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που έχουν περισσότερες δυνατότητες από τα συμβατικά οικιακά πλυντήριο.
• Το στέγνωμα των ρούχων γίνεται σε στεγνωτήρια τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζοντας τέλειο αποτέλεσμα. Σημειώνουμε πως με την παραδοσιακή μέθοδο απλώματος των ρούχων η ηλιακή ακτινοβολία «καταστρέφει» την ελαστικότητα των ρούχων.
• Χρησιμοποιούμε ειδικά ξελεκιαστικά με βάση την σύνθεση του κάθε λεκέ. Πολλοί προσπαθούν να ξελεκιάσουν μόνοι τους τα ρούχα τους με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να τα καταστρέψουν.
• Απαραβίαστη αρχή μας είναι η αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής ώστε να μην έχετε τίποτα που να σας ανησυχεί.
• Σημαντική διαφορά μας με ένα συμβατικό καθαριστήριο είναι η εκτεταμένη χρήστη του νερού στην πλειοψηφία των ρούχων χωρίς την χρήση διαλυτών, όπως ακριβώς γίνεται και στο σπίτι σας.

 

athenslaundry logo gr

Στο Athens Laundry η εμπειρία μας εδώ και 50 χρόνια στο πλύσιμο των ρούχων εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα!

Athens Laundry