Καλέστε μας

Γνωρίστε μας

Γνωρίστε μας

Η ιστορία του Athens Laundry ξεκινά το 1968.

Ο Ιωάννης Κοκκίνης, ασυρματιστής του εμπορικού ναυτικού, βλέποντας στα ταξίδια του, σε πολλές περιοχές της υφηλίου, την απήχηση ενός πλυντηρίου-καθαριστηρίου, δημιουργεί το 1968 την πρώτη αντίστοιχη επιχείρηση Laundromat στο Κέντρο της Αθήνας.

Αρχικά, οι άνθρωποι πλένουν τα ρούχα μόνοι τους, με τον καιρό όμως εμπιστεύονται στο προσωπικό του καθαριστηρίου την φροντίδα τους. Η σύζυγος του κ. Γιάννη, Αλεξάνδρα, νιώθοντας την ίδια αγάπη για την φροντίδα των ρούχων των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, θα σταθεί δίπλα του για τα επόμενα 40 χρόνια.

Το 2011 η επιχείρηση πέρασε στα έμπειρα χέρια των δυο παιδιών τους, Αργυρώς και Ευαγγελίας. Η επιχείρηση ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου, με σημαντική ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας, όπως γινόταν όλα αυτά τα χρόνια.

Μιλώντας για το πλύσιμο και το καθάρισμα των ρούχων, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είναι κάτι απρόσωπο, αλλά αντίθετα, στηρίζεται σε σχέση εμπιστοσύνης, καθώς το ρούχο είναι ένα –έστω και εξωτερικό- κομμάτι του εαυτού μας.

 

Athens Laundry